Daniel Wellington DW Klocka Petite Rouge 32mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Rouge 32mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Rouge 32mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Rouge har en skimrande rosa urtavla i pärlemor. En vardagsklocka som andas elegans.

Den nya urtavlan är utmärkande och gör varje klocka unik tack vare sin vackra, skimrande naturlighet. Kompletterad med ett rosa läderband i krokodilmönster, tillverkad i rostfritt stål och pläterad med raffinerat roséguld.

Denna unika klocka är perfekt för dig som gillar att ha färgglada accessoarer i din outfit. Lägg till ett armband i roséguld för att ta din stil till nästa nivå. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter