Daniel Wellington DW Klocka Petite Rouge 28mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Rouge 28mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Rouge 28mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Petite Rouge har en skimrande rosa urtavla i pärlemor. En vardagsklocka som andas elegans.

Den nya urtavlan är utmärkande och gör varje klocka unik tack vare sin vackra, skimrande naturlighet. Kompletterad med ett rosa läderband i krokodilmönster, tillverkad i rostfritt stål och pläterad med raffinerat roséguld.

Denna unika klocka är perfekt för dig som gillar att ha färgglada accessoarer i din outfit. Lägg till ett armband i roséguld för att ta din stil till nästa nivå. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter