Daniel Wellington DW Klocka Petite Rosewater 32mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Rosewater 32mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Rosewater 32mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Petite Rosewater har en äggskalsvit urtavla och ett stilfullt rosa NATO-band. Den här klockan ger din look en diskret färgklick som drar blickarna till sig och gör dig redo för vårsäsongen.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Tissot Chemin des Tourelles

Tissot Chemin des Tourelles från Tissot

Se alla produkter
Certina DS Caimano

Certina DS Caimano från Certina

Se alla produkter
Tissot T-My Lady

Tissot T-My Lady från Tissot

Se alla produkter