Daniel Wellington DW Klocka Petite Rosewater 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Rosewater 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Rosewater 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Rosewater har en äggskalsvit urtavla och ett stilfullt rosa NATO-band. Den här klockan ger din look en diskret färgklick som drar blickarna till sig och gör dig redo för vårsäsongen.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
necklace

necklace från Daniel Wellington

Se alla produkter
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter