Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Gold

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine Pressed Piano 28mm Gold i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Petite Lumine Pressed Piano i vitt är ett bevis på att naturen kan vara den ultimata lyxen. Varje urtavla är omsorgsfullt tillverkad av pärlemor, så den har ett unikt mönster.

Glittrande kristaller markerar indexen och ger urtavlan en mjuk inre glöd. Hela klockan stöds av vår nya pressade Studio-armband i skimrande metall, med ett molnliknande förhöjt mönster som speglar pärlemoren.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter
Tissot Chrono XL

Tissot Chrono XL från Tissot

Se alla produkter
Longines Heritage

Longines Heritage från Longines

Se alla produkter