Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine 5-link two-tone 28mm Silver

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine 5-link two-tone 28mm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine 5-link two-tone 28mm Silver i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Petite Lumine 5-Link är en klocka som är lätt att missta för ett smycke. Den här mångsidiga klockan är både elegant som en högkvalitativ klocka och förtjusande som ett designsmycke.

Det utbytbara 5-länksbandet framhäver minimalismen hos den vita urtavlan med glittrande kristaller. Använd den tillsammans med armband, som vårt Classic Bracelet eller bär den som en lyxig accessoar till en vardagsoutfit. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter