Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine 5-Link Melrose 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine 5-Link Melrose 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Lumine 5-Link Melrose 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Alla naturens guldkorn i en klocka? Det har Petite Lumine Melrose. Detta lilla under är tillverkat av kirurgiskt stål och pläterat med glänsande guld.

Urtavlan är helt unik och tillverkad av pärlemor. Istället för vanliga index är timmarkörerna glittrande kristaller av högsta kvalitet.

Och som om det inte vore nog är 5-länksbandet ett smycke i sig. Det är den perfekta klockan!

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran. Den är tillverkad i rostfritt stål, och finns tillgänglig med silverplätering för en subtil glans. Kort sagt: ett stilrent måste med 80-talsvibbar. Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen. Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter
Armband

Armband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter