Daniel Wellington DW Klocka Petite Evergold 28mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Evergold 28mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Evergold 28mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Evergold 28 är vårt senaste tillskott i Petite-kollektionen. Den har en äggskalsvit urtavla och vårt klassiska meshband med ljus guldplätering.

Lyft din outfit med en elegant färgklick i guld. Matchar praktiskt taget alla stilar. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter