Daniel Wellington DW Klocka Petite Dover 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Dover 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Dover 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Dover är inspirerad av Dovers vita klippor. Med sin äggskalsvita urtavla, detaljer i roséguld och ett helvitt klockarmband fångar den känslan av sommar.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
watchcase

watchcase från Daniel Wellington

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter