Daniel Wellington DW Klocka Petite Cornwall 32mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Cornwall 32mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Cornwall 32mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

TUNN KLOCKA. STORT AVTRYCK.Med sin äggskalsvita urtavla och helsvarta NATO-rem är Classic Black Cornwall en klocka som drar blickarna till sig.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter