Daniel Wellington DW Klocka Petite Coral 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Coral 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Coral 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Coral har en skimrande rosa urtavla i pärlemor. En vardagsklocka som andas elegans.

Den nya urtavlan är utmärkande och gör varje klocka unik tack vare sin vackra, skimrande naturlighet. Kompletterad med ett rosa NATO-band, tillverkad i rostfritt stål och pläterad med raffinerat roséguld.

Lägg till en släng av färg i din outfit från en rosa klocka med en urtavla i pärlemor. Upptäck alla våra klockor i pärlemor här!

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter
strap

strap från Daniel Wellington

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter