Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 32mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 32mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 32mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

ELEGANT OCH SMAKFULL Möt den nya säsongen i tidlös stil med Petite Ashfield. Den här ultratunna klockan vilar lätt på armen och har ett mattsvart mesharmband och en elegant svart urtavla.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från Thomas Sabo

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
earrings

earrings från Daniel Wellington

Se alla produkter