Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 28mm Silver

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 28mm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 28mm Silver i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

ELEGANT OCH SMAKFULL Möt den nya säsongen i tidlös stil med Petite Ashfield. Den här ultratunna klockan vilar lätt på armen och har ett mattsvart mesharmband och en elegant svart urtavla.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter