Daniel Wellington DW Klocka Petite Amber 32mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Amber 32mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Amber 32mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Petite Amber har en ljusbrun urtavla med solstrålefinish. En livlig färg förknippad med värme, energi och djärvhet.

Tillverkad i polerat rostfritt stål med en elegant plätering i roséguld. En smäcker och chic klocka som ger din look en unik touch. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Rado True

Rado True från Rado

Se alla produkter