Daniel Wellington DW Klocka Petite Amber 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Amber 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Amber 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Amber har en ljusbrun urtavla med solstrålefinish. En livlig färg förknippad med värme, energi och djärvhet.

Tillverkad i polerat rostfritt stål med en elegant plätering i roséguld. En smäcker och chic klocka som ger din look en unik touch. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold

Classic Sheffield lyckas med det omöjliga: den balanserar den unika Daniel Wellington-looken med charmen hos en klassisk guldklocka. Den ultratunna svarta urtavlan inramad av en boett i rostfritt stål med en varm guldfinish fångar uppmärksamheten utan att helt stjäla showen från resten av din outfit. Tack vare det svarta läderbandet blir den här stilrena damklockan ännu mer mångsidig och kan enkelt integreras i olika stilar och kombinationer. Hjälper dig att hålla både stil och tid varje dag. Damklocka i guld med svart läderband och svart urtavla. Stilren damklocka. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter