Daniel Wellington DW Klocka Petite 5-Link Evergold 28mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite 5-Link Evergold 28mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite 5-Link Evergold 28mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite 5-Link Evergold drar alla ögon till sig, i både formella och avslappnande sammanhang. Tack vare det stilrena och guldpläterade 5-länksbandet behöver du inte tänka på att ta på dig smycken.

Den enkla vita urtavlan framhäver armbandet medan dess guldindex speglar klockans glans. Det är lätt att byta armband, så testa ett i läder eller vårt NATO-band för en helt annan stil. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Tissot Chemin des Tourelles

Tissot Chemin des Tourelles från Tissot

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter