Daniel Wellington DW Klocka Iconic Motion 32mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Iconic Motion 32mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Motion 32mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Iconic Motion är vår första vattentåliga klocka. Den har en uppgraderad boett som klarar upp till 10 ATM och ett helt nytt armband i syntetiskt gummi (FKM).Finns med kontrasterande detaljer i roséguld eller silver som ger klockan en djärv och iögonfallande design.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter