Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Unitone 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Unitone 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Unitone 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic link Unitone är vår första klocka tillverkad ton-i-ton. Armbandet och urtavlan går i samma färgton vilket får Untione att stå ut som en av de mest iögonfallande klockorna vi skapat.

Klockan finns i rostfritt stål med en vacker silverfinish eller med en raffinerat guld- eller roséguldsplätering. Upptäck Iconic Link Unitone och låt den sätta tonen för din stil. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Edblad

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter