Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Lumine 28mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Lumine 28mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Lumine 28mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Lumine har en äggskalsvit urtavla försedd med skimrande kristaller. Den exklusiva designen ger vår avskalade urtavla en uppdaterad och vackert glänsande siluett.

För att få fram klockans tvåfärgade look har vi tillverkat Lumine i polerat rostfritt stål med vacker silverfinish, kontrasterande detaljer på armbandet och en boett med elegant plätering i roséguld. Den unika kombinationen ger klockan en sofistikerad och tilltalande look. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter