Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran.

Den är tillverkad i rostfritt stål, och finns tillgänglig med silverplätering för en subtil glans. Kort sagt ett stilrent måste med 80-talsvibbar.

Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen.

Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
strap

strap från Daniel Wellington

Se alla produkter