Daniel Wellington

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 28mm Silver

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 28mm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 28mm Silver i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran.

Den är tillverkad i rostfritt stål, och finns tillgänglig med silverplätering för en subtil glans. Kort sagt ett stilrent måste med 80-talsvibbar.

Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen.

Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look. .

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.