Daniel Wellington DW Klocka Classic York 40mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic York 40mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic York 40mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Classic York är en stilren och tidlös klocka som är snygg både till vardags och till fest. Med ett mörkbrunt krokodilpräglat läderband, en sofistikerad svart urtavla och en tunn boett på 6mm är detta en klocka att älska i många år framöver. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran. Den är tillverkad i rostfritt stål, och finns tillgänglig med silverplätering för en subtil glans. Kort sagt: ett stilrent måste med 80-talsvibbar. Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen. Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter