Daniel Wellington DW Klocka Classic Suffolk 40mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic Suffolk 40mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Suffolk 40mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Featuring a rustic red strap made from genuine leather, Classic Suffolk is the ultimate staple and is sure to catch the eyes of everyone you meet. With a slim design, an egg-shell white dial and details in rose gold or stainless steel, this sophisticated .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter