Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes Arctic 40mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes Arctic 40mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes Arctic 40mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Stå ut i mängden med nya Classic St Mawes Artic. En minimalistisk men klassisk och elegant klocka med skinande blå urtavla omgiven av roséguld.

Det utbytbara armbandet i läder gör klockan mångsidig och ger den en sofistikerad känsla. Välj ett matchande NATO-band för en mer avslappnad look. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
watchcase

watchcase från Daniel Wellington

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter