Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes 40mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes 40mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes 40mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Classic St Mawes utmanar oss att helt ompröva hur en guldklocka för män ska se ut. Den ultratunna boetten, tillverkad av rostfritt stål med en beständig guldplätering, känns lyxig och är ett bevis på att en guldklocka kan vara slående utan att vara skrytsam.

Den mattsvarta urtavlan balanserar guldglansen, medan det bruna läderbandet fulländar upplevelsen med sin mjuka, naturliga textur. Bär den varje dag och njut av den tidlösa charmen hos en sann klassiker.Herrklocka i guld med svart urtavla och brunt läderband.

Prisvärd lyxklocka. Handla prisvärda lyxklockor online på Daniel Wellington. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter