Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes 36mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes 36mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic St Mawes 36mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Classic St Mawes utmanar oss att helt ompröva hur en guldklocka för kvinnor ska se ut. Den ultratunna boetten, tillverkad av rostfritt stål med en beständig guldplätering, känns lyxig och är ett bevis på att en guldklocka kan vara slående utan att vara skrytsam.

Den mattsvarta urtavlan balanserar guldglansen, medan det bruna läderbandet fulländar upplevelsen med sin mjuka, naturliga textur. Bär den varje dag och njut av den tidlösa charmen hos en sann klassiker.Guldklocka för kvinnor.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold

Classic Sheffield lyckas med det omöjliga: den balanserar den unika Daniel Wellington-looken med charmen hos en klassisk guldklocka. Den ultratunna svarta urtavlan inramad av en boett i rostfritt stål med en varm guldfinish fångar uppmärksamheten utan att helt stjäla showen från resten av din outfit. Tack vare det svarta läderbandet blir den här stilrena damklockan ännu mer mångsidig och kan enkelt integreras i olika stilar och kombinationer. Hjälper dig att hålla både stil och tid varje dag. Damklocka i guld med svart läderband och svart urtavla. Stilren damklocka. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter