Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 40mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 40mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 40mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Om du är ute efter en klassisk, prisvärd lyxklocka har du hittat rätt. Classic Sheffield är ett perfekt exempel på en förstklassig klocka, men utan prislappen.

Med en elegant svart urtavla och matchande svart läderband har den allt du kan förvänta dig av en exklusiv guldklocka för män närvaro, karaktär och tidlös elegans. Guldpläteringen ger precis rätt mängd skimmer för en genomtänkt look, med en lekfull accent.

Låt den bli din vardagsklassiker.Herrklocka i guld med svart urtavla och svart läderband. Klassisk, prisvärd lyxklocka.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold

Classic Sheffield lyckas med det omöjliga: den balanserar den unika Daniel Wellington-looken med charmen hos en klassisk guldklocka. Den ultratunna svarta urtavlan inramad av en boett i rostfritt stål med en varm guldfinish fångar uppmärksamheten utan att helt stjäla showen från resten av din outfit. Tack vare det svarta läderbandet blir den här stilrena damklockan ännu mer mångsidig och kan enkelt integreras i olika stilar och kombinationer. Hjälper dig att hålla både stil och tid varje dag. Damklocka i guld med svart läderband och svart urtavla. Stilren damklocka. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från Thomas Sabo

Se alla produkter
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter