Daniel Wellington DW Klocka Classic Reading 40mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic Reading 40mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Reading 40mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Classic Reading från Classic-kollektionen är en enkel och elegant klocka, med ett svart band gjort av italienskt läder, en äggvit urtavla och en tunn boett på 6 mm. Daniel Wellingtons armbandsur passar perfekt för alla tillfällen, oavsett om du ska på en formell tillställning eller om du ska ha en avslappnande dag med nära och kära.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Blush 32mm Silver

Iconic Link Blush med sin rosa urtavla drar verkligen blickarna till sig. Den här fantastiska klockan är en del av vår 80-talsinspirerade limiterade kollektion och tar dig omedelbart till en varm sommardag på franska rivieran. Den är tillverkad i rostfritt stål, och finns tillgänglig med silverplätering för en subtil glans. Kort sagt: ett stilrent måste med 80-talsvibbar. Iconic Link Blush är inspirerad av 80-talets strandmode och ett starkt statement idag. Exempelvis trotsar den rosa urtavlan färgminimalismen. Lägg till armbandet i metall, tillverkat av polerat rostfritt stål, och du har en mycket originell klocka. Bär den idag och få en unik look.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Longines Heritage

Longines Heritage från Longines

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter