Daniel Wellington DW Klocka Classic Reading 36mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Classic Reading 36mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Reading 36mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Classic Reading från Classic-kollektionen är en enkel och elegant klocka, med ett svart band gjort av italienskt läder, en äggvit urtavla och en tunn boett på 6 mm. Daniel Wellingtons armbandsur passar perfekt för alla tillfällen, oavsett om du ska på en formell tillställning eller om du ska ha en avslappnande dag med nära och kära.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 32mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter
Armband

Armband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter