Daniel Wellington DW Klocka Classic Mesh Arctic 40mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Classic Mesh Arctic 40mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Mesh Arctic 40mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Vår Classic Mesh Arctic är en mångsidig klocka med mycket att erbjuda. Den blå urtavlan med solstrålefinish symboliserar havet, och armbandet i silver ger klockan en vinterglans.

Tack vare dess smala profil och fasade kanter sitter den bekvämt på handleden. Den här moderna och klassiska klockan är stilren med en sofistikerad elegans.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Tissot Chemin des Tourelles

Tissot Chemin des Tourelles från Tissot

Se alla produkter