Daniel Wellington DW Klocka Classic Durham 40mm Silver

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Classic Durham 40mm Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Durham 40mm Silver i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Classic Durham är det självklara valet för varje connoisseur. Med en äggskalsvit urtavla och ett ljusbrunt band i äkta amerikanskt läder står denna klocka verkligen ut i mängden.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Edblad

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter