Sidan innehåller annonslänkar

Classic St Mawes Arctic

Beställ Classic St Mawes Arctic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Classic St Mawes Arctic inom kategorin Watch.

Produktinformation

Stå ut i mängden med nya Classic St Mawes Artic. En minimalistisk men klassisk och elegant klocka med skinande blå urtavla omgiven av roséguld.

Det utbytbara armbandet i läder gör klockan mångsidig och ger den en sofistikerad känsla. Välj ett matchande NATO-band för en mer avslappnad look. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023