Sidan innehåller annonslänkar
Tissot

TISSOT V8 Swissmatic

5100 kr 4488 kr-12%
Kontrollera pris

Köp nu

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.


Beställ TISSOT V8 Swissmatic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TISSOT V8 Swissmatic inom kategorin Tissot Övriga.

Läs mer...
Kategori: Tissot Övriga
Artikelnummer: T106.407.11.051.00
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Casio Edifice

Casio Edifice från Casio

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Alliansring

Alliansring är en fingerring med flera stenar, vanligtvis diamanter. Ringtypen kom till Sverige runt 1930 som ett alternativ till den tidens vigselring som då mestadels var en slät guldring. Numera är alliansringen att se som en modell bland flera för vigselring och förlovningsring.