Sidan innehåller annonslänkar
Tissot

TISSOT PRS 200 42mm

6300 kr 4664 kr-26%
Kontrollera pris

Köp nu

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Lägg till gratis kortning av armbandet i kassan!


Beställ TISSOT PRS 200 42mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TISSOT PRS 200 42mm inom kategorin Tissot Övriga.

Läs mer...
Kategori: Tissot Övriga
Artikelnummer: T067.417.22.031.01
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Arild Links

Se alla produkter
ORIS Big Crown ProPilot

ORIS Big Crown ProPilot från Oris

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Rado

Rado är en schweizisk tillverkare av lyxiga ur, med bas i Lengnau, Schweiz. Rado har under åren gjort sig känt för att tillverka klockor i extremt tåligt material, så kallad high-tech-keramik. Rado har kommit att bli mycket starkt förknippat med serien Ceramica, som lanserades 1986. Rado tillverkar årligen ungefär en halv miljon klockor med priser som varierar beroende på klockans material, men som har sitt tak vid ungefär 250 000 kr.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland

Oris

Oris är en tillverkare av schweiziska lyxarmbandsur. Oris grundades av Paul Cattin och Georges Christian i Hölstein 1904. Oris är kända för att endast producera mekaniska klockor.

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.