Sidan innehåller annonslänkar
Tissot

TISSOT Flamingo Diamonds

Kontrollera pris

Köp nu

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissot-klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.


Beställ TISSOT Flamingo Diamonds på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TISSOT Flamingo Diamonds inom kategorin Tissot Flamingo.

Läs mer...
Kategori: Tissot Flamingo
Artikelnummer: T094.210.11.126.00

Se även andra produkter från Tissot Flamingo

Sortera
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från PANDORA

Se alla produkter
Fossil Smartwatch

Fossil Smartwatch från Fossil

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Longines

Longines är en schweizisk tillverkare av exklusiva armbandsur och av klockor för tidtagning vid stora idrottsevenemang. Longines tillverkar även stoppur till idrottsutövare världen över och klockor i flygplan. Företaget har sitt säte i Saint-Imier, Schweiz, grundat av Auguste Agassiz 1832 och idag ägt av Swatch Group. Dess logotyp, ett bevingat timglas, är den äldsta registrerade logotypen för ett klockfabrikat.

Fossil

Fossil (av latin fossus, "uppgrävd") är djur- eller växtdelar som bevarats i typer av sediment eller sedimentära bergarter. En fossilisering kräver att växtdelarna och/eller det omgivande sedimentet mineraliseras. Fossilbildning eller förstening innebär alltså ett utbyte av substans, det vill säga en fysikalisk-kemisk omvandling av material.