Sidan innehåller annonslänkar
Timex

TIMEX Q Reissue 38mm

1695 kr 1526 kr-10%
Kontrollera pris

Köp nu

Klockia är auktoriserad återförsäljare av TIMEX & lämnar alltid 1 års garanti. Alla klockor från TIMEX skickas i originalask med kvitto och taggar.


Jämför produkt TIMEX Q Reissue 38mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten TIMEX Q Reissue 38mm i kategorin Timex här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Timex
Artikelnummer: TW2U60900
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från AROCK

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Rado

Rado är en schweizisk tillverkare av lyxiga ur, med bas i Lengnau, Schweiz. Rado har under åren gjort sig känt för att tillverka klockor i extremt tåligt material, så kallad high-tech-keramik. Rado har kommit att bli mycket starkt förknippat med serien Ceramica, som lanserades 1986. Rado tillverkar årligen ungefär en halv miljon klockor med priser som varierar beroende på klockans material, men som har sitt tak vid ungefär 250 000 kr.

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.