Sidan innehåller annonslänkar

Thomas Sabo Förlängningskedja Oxiderad


Jämför produkt Thomas Sabo Förlängningskedja Oxiderad online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Thomas Sabo Förlängningskedja Oxiderad i kategorin Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Förläng ditt halsband eller armband med hjälp av denna förlängningskedja. * Artikelnamn Förlängningskedja Oxiderad * Längd 10 cm * Djup 0,3 cm * Material Oxiderat silver * Varumärke... .

Från kunskapsbanken

Sabo

Sabo kan syfta på: Sveriges Allmännytta (tidigare SABO), bransch- och intresseorganisation för kommunala allmännyttiga bostadsföretag i Sverige Pablo Leiva Wenger (artistnamnet Sabo), svensk hiphopartist och skådespelare Sarbo (distrikt i Liberia)

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.