Thomas Sabo

Thomas Sabo Armband med Fyrklöverblad och Stenar

Kontrollera pris

Köp nu

* Artikelnamn Armband med Fyrklöverblad och Stenar * Längd Justerbar längd - 16, 17,5 eller 19 cm * Bredd 1,1 cm * Höjd 0,8 cm * Djup 0,15 cm * Material Silver * Sten Cubic Zirconia...


Jämför produkt Thomas Sabo Armband med Fyrklöverblad och Stenar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Thomas Sabo Armband med Fyrklöverblad och Stenar i kategorin Thomas Sabo här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Thomas Sabo
Artikelnummer: A1993-051-14-L19V
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från CU Jewellery

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Certina

Certina är ett schweiziskt urmärke som idag ingår i Swatch. Namnet Certina kommer ifrån det latinska ordet "certus" som betyder "säker" eller "pålitlig". 1888 öppnade bröderna Adolf och Alfred Kurth en urfabrik, Kurth Frères, i Grenchen. Från 1906 sålde man ur under märket Grana men vid 50-årsjubileet 1938 infördes Certina, som småningom blev fabrikens huvudmärke. I början av 1970-talet drabbades den schweiziska urindustrin av en kris och 1971 övertogs Certina av ASUAG / GWC. 1983 uppgick ASUAG i SMH, numera Swatch Group.

Stella

Kvinnonamnet Stella är ett ganska nyligen konstruerat namn. Det användes bland annat i ett skådespel av Goethe och kommer från det latinska ordet för "stjärna". Namnet kom in i den svenska almanackan 1901 och ersatte då Vårfrudagen som var ägnad åt firandet av jungfru Marias himmelsfärd. Namnet har egentligen aldrig varit riktigt vanligt, men populariteten har ökat något sedan början på 1990-talet och speciellt efter sekelskiftet och finns nu bland de 100 vanligaste namnen. 31 december 2009 fanns det totalt 3683 personer i Sverige med namnet Stella, varav 2901 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 158 flickor namnet, varav 133 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: i Sverige 15 augusti, i Finland 16 oktober.

Longines

Longines är en schweizisk tillverkare av exklusiva armbandsur och av klockor för tidtagning vid stora idrottsevenemang. Longines tillverkar även stoppur till idrottsutövare världen över och klockor i flygplan. Företaget har sitt säte i Saint-Imier, Schweiz, grundat av Auguste Agassiz 1832 och idag ägt av Swatch Group. Dess logotyp, ett bevingat timglas, är den äldsta registrerade logotypen för ett klockfabrikat.