Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Ultrarose

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

ULTRAROSE (GE714) har en tuggummirosa färg och ett halvtransparent armband med rosa tryck. Ett rosa Swatch Solar Spectrum-glas täcker den vita urtavlan och de grå detaljerna.


Jämför produkt SWATCH Ultrarose online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH Ultrarose i kategorin Swatch här hos oss.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: GE714
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.