Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Swan Ocean 34mm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Den här Gent-klockan har Swatch Solar Spectrum-glas som skapar en iögonfallande spegeleffekt. Den vita urtavlan med blått tryck syns tydligt mot den transparenta skinande blå plastboetten, halvtransparenta mattblå silikonarmbandet och öglan med skinande blått plastspänne.


Beställ SWATCH Swan Ocean 34mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Swan Ocean 34mm inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: GS165
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.