Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Sunbrush Sky

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Stjärnan i den här New Gent BIOSOURCED-klockan är en solkysst klar urtavla med blått och gult tryck och biobaserat glas. Den solitt mattblå färgen i den biobaserade plastboetten, armbandet, öglan och spännet utgör den perfekta bakgrunden till det här sofistikerade blickfokuset.


Jämför produkt SWATCH Sunbrush Sky online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH Sunbrush Sky i kategorin Swatch här hos oss.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SO29N101
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.