Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Sunbrush Sky

Beställ SWATCH Sunbrush Sky på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Sunbrush Sky inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Stjärnan i den här New Gent BIOSOURCED-klockan är en solkysst klar urtavla med blått och gult tryck och biobaserat glas.

Se gärna också

SWATCH The Frame, By Frida Kahlo 41mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Den här Swatch New Gent-klockan är ett konstsamarbete som hyllar den välkända Frida Kahlo-målningen ”El Marco”, som en del av Swatch X Centre Pompidou Collection. Det halvtransparenta mattrosa silikonarmbandet med flerfärgat heltäckande mönster som når ända in i urtavlan återspeglar traditionell mexikansk folkkonst och färger. Ett halvtransparent mattrosa plastspänne och silikonögla utökar fiestakänslan med levande färger.

Swatch X Centre Pompidou

Detta Swatch-museumsamarbete presenterar konstinspirerade armbandsur. Våra armbandsur i kollektionen Swatch X Centre Pompidou återskapar modern konst i form av armbandsur.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Edblad

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter