Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Stripe Fierce

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Den här NEW GENT BIOSOURCED-klockan med regnbågsflagga har en halvtransparent urtavla med flerfärgat tryck och biobaserat glas. Ett kalenderhjul bläddrar var 24e timme så en ny ikon från LGBTQIA2S syns varje dag. En transparent matt biobaserad klar boett på ett halvtransparent matt silikonarmband fulländar den här PRIDE-KLOCKAN. Levereras i standardförpackning med ett regnbågsband.


Beställ SWATCH Stripe Fierce på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Stripe Fierce inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SO29K701
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.