Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH SkinGoldenBlink

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

En SKIN-klocka som förenar det klassiska med en twist. Kraftfull boett i rostfritt stål och ett tidlöst "Milanese" armband i mesh som ger designen en stark retrokänsla. Den lyfts fram av en borstad och graverad urtavla i guld som bevisar att det viktiga ligger i detaljerna - och att en solid värdefull stil mycket väl kan kombineras med lätthet och tunnhet. Möt SKINGOLDENBLINK (SYXS133M).


Beställ SWATCH SkinGoldenBlink på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH SkinGoldenBlink inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SYXS133M
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.