Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Skin Lavanda

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

SKIN LAVANDA (SYXS124) har ett bubbligt rosa silikonarmband och en ultratunn boett. Urtavlan sticker ut med Swatch-detaljer och romerska siffror med Swatch-kristaller.


Beställ SWATCH Skin Lavanda på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Skin Lavanda inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SYXS124
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.