Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Pinkbaya

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Blekrosa PINKBAYA (GP403) har ett iögonfallande, metallbehandlat plastarmband och en matchande solborstad urtavla med ett praktiskt datumfönster klockan tre.


Jämför produkt SWATCH Pinkbaya online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH Pinkbaya i kategorin Swatch här hos oss.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: GP403
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.