Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Ox Rocks 2021!

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Inget skriker BIG BOLD som OX. OX ROCKS 2021! (SO27Z109) är ett måste inför det kinesiska nyåret och kommer precis i rättan tid. Klockan värms upp av det eldiga armbandet i svart, rött och guld och urtavlan representerar den högst harmoniska oxen i ying- och yangform, prydd med två svarta Swarovski®-kristaller.


Beställ SWATCH Ox Rocks 2021! på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Ox Rocks 2021! inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SO27Z109
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.