Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Over Black


Beställ SWATCH Over Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Over Black inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Time is what you make of it.

Sätt inga gränser för dig själv, blicka bortom horisonten, sätt mål och lyssna inte på ett nej. Den svarta och vita OVER BLACK (GB757) är här för att uppmuntra din starka personlighet och få dig att spränga dina gränser. .

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.