Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Night Trip 47mm


Beställ SWATCH Night Trip 47mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Night Trip 47mm inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Blickfokus i den här BIG BOLD BIOCERAMIC-klockan är den stora urtavlan med utskurna 3D-effekter och tryck på indexmarkeringarna, omslutet av biologiskt utvunnet glas.

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.