Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Mono Black Again


Beställ SWATCH Mono Black Again på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Mono Black Again inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Motsatser lockar.

Den här rena sofistikerade svartvita designen är ett modernt måste. MONO BLACK IN BIOSOURCED-klockan skiljer sig med en svart urtavla, ljusvitt lysande i mörkret, plus ett datumfönster klockan 3 för ultimat funktionalitet.

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.