Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Lost In The Sea


Beställ SWATCH Lost In The Sea på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Lost In The Sea inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Särskilj dig från mängden och visa upp en tidlös elegans med LOST IN THE SEA (YVS475).

Inget är lika snyggt som den klassiska kombinationen av sportigt marinblått och glänsande rostfritt stål. Känn havsvinden mot handleden – och behåll lugnet även när det stormar som mest.

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.

Alliansring

Alliansring är en fingerring med flera stenar, vanligtvis diamanter. Ringtypen kom till Sverige runt 1930 som ett alternativ till den tidens vigselring som då mestadels var en slät guldring. Numera är alliansringen att se som en modell bland flera för vigselring och förlovningsring.